Separarea aerului

Surse fiabile şi curate de aer pentru centralele de gaz criogenic

Pentru a vă ajuta să produceţi zilnic oxigen, azot şi argon în condiţii de siguranţă

Oferim compresoare care reprezintă surse economice şi fiabile de aer curat, la presiuni între 0,3 şi 15 bari – perfect condiţionate pentru procesele de separare a aerului.


Serviciul nostru de închirieri garantează reacţii rapide atât pentru opririle planificate, cât şi pentru situaţiile care impun opriri de urgenţă:  • Sursă de azot
  • Aer respirabil 100 % fără ulei şi aer respirabil şi comprimat pentru ventilaţie
  • Furnizarea de electricitate cu generatoare diesel pentru contracararea efectelor penelor de curent sau ale nivelului insuficient de alimentare electrică

Compresoare 100 % fără ulei pentru puritate maximă

Class Zero logo?

Aerul oferit de compresoarele noastre diesel şi electrice este necontaminat şi certificat ISO în acest sens, indiferent de condiţiile de funcţionare. Am proiectat aceste compresoare pentru aplicaţii care necesită cel mai înalt nivel de puritate, precum separarea criogenică a aerului.


În calitate de prim producător industrial de aer comprimat fără ulei cu certificare ISO, garantăm absenţa oricărui risc de contaminare cu ulei. Iar acest lucru înseamnă risc zero de deteriorare a produselor, de reducere a nivelului de siguranţă în producţie sau de pierderi cauzate de timpul de inactivitate – la orice nivel de presiune.


  • Manufacturing Industry - brochure 464.3 kB, PDF